سفره افطارتان را خوش طعم و خوش آب و رنگ کنید!

برای اینکه در زمان بسیار کم و با حداقل هزینه و زحمت بتوانید در سفره افطار غوغا کنید، به شما پیشنهاد می کنیم به سراغ دسرهایی مثل ژله، پودینگ و یا دسرهای میوه و شکلات که می توانید با شکلات صبحانه یا همان کرم شکلات درست کنید بروید.

آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد مرحله به مرحله

کیک شکلاتی بدون آرد بله دقیقا این کیک بدون آرد درست می‌شود و اصلا هم پف خود را از دست نخواهد داد. این کیک بسیار مغذی، خوشمزه و پر شکلات است، بافتی شبیه به براونی دارد و به سرعت در دهان ذوب می‌شود.

بهترین طرز تهیه تصویری خورشت قورمه سبزی + خورشت فسنجان گام به گام

در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه خورشت قرمه سبزی و خورشت فسنجان دو غذای اصیل و خوش طعم ایرانی را جمع آوری کرده ایم، قدمت این غذا هاي جذاب و خواستنی بـه بیش از هفتصد سال پیش و با همین دستور پخت بر می‌گردد. در ادامه و در بخش آشپزی مجله پارس ناز بهترین آموزش تصویری و مرحله بـه مرحله این غذا هاي خوش طعم رابه شـما خواهیم آموخت، همراه با مـا بمانید.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

افطاری روز پانزدهم ماه رمضان؛ برنج سرخ کرده چینی

برنج سرخ کرده چینی یکی از غذا‌های مشهور و رنگارنگ چینی است که به دلیل داشتن موادی خوب مورد توجه سایر کشور‌ها نیز قرار گرفته است. این برنج با پلوی پخته، تخم مرغ و سبزیجات درست می‌شود.

بهترین غذا برای سحری چیست؟

بنابراین مصرف این غذا منجر به حرکات بهتر روده شده و باعث کاهش بیماری های گوارشی از جمله یبوست و سنگینی معده می شود. نهایتا می توان گفت که از دیدگاه تغذیه ای نیز می توان نودل را با سه خصوصیت اصلی معرفی کرد: انرژی زایی بالا، چربی کم و قابلیت هضم آسان.

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

قارچ پلو یکی از غذا‌های آسان و در عین حال مقوی است که به سرعت و در زمانی کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی قارچ، سبزیجات و برنج است. به دلیل وجود قارچ نیازی به گوشت یا مرغ نیست.

بهترین روش نگهداری از چای در آشپزخانه

اطلاع از نحوه نگهداری صحیح از چای در آشپزخانه علاوه بر آنکه عمر آن را افزایش می‌دهد، برای حفظ کیفیت و طعم آنچه نوشیده می‌شود امری ضروری به شمار می‌رود.

افطاری شب دوازدهم ماه رمضان؛ نان لقمه‌ای شکم پر

نان لقمه‌ای شکم پر تکه‌های نان حجیم است که میان آن سبزیجات تفت داده شده ریخته می‌شود. این نان به دلیل ظاهر نرم و پف بسیار، به راحتی خورده می‌شود و مورد علاقه همه بخصوص کودکان خواهد بود.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر برای روزهای شلوغی

فلفل دلمه‌ای شکم پر روش خوبی برای استفاده از فلفل‌های دلمه‌ای رنگارنگ است. این غذا خوشمزه و شگفت انگیز است و پیشنهاد خوبی برای همراهی با سایر غذا‌های مهمانی است.

افطاری شب نهم ماه رمضان؛ آش دوغ جنوبی

آش‌ها بخش مهم آشپزی ایرانی هستند و آش دوغ سرآمد همه آنهاست، چون این آش در سراسر ایران درست می‌شود. آش دوغ در هر کدام از استان‌ها به شیوه خاص خودش درست می‌شود و همانطور که از نامش پیداست بیشتر مزه آن بستگی به نوع دوغ دارد.