طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی رستورانی و تمام نکات و فوت و فن آن

ترشی کلم قرمز یا کلم بنفش یک چاشنی لذیذ و جذاب است که می‌توان آن را با همه غذاها میل کرد. از سوی  ترشی کلم هم طعم بی‌نظیری به انواع ساندویچ‌ها، سالاد و غذاهای مختلف به خصوص غذاهای گوشتی می‌دهد. می‌توان این ترشی را در کنار هر غذایی استفاده نمود و از رنگ زیبای آن برای تزئین و رنگ بخشیدن به غذا استفاده کرد. بسیاری از افراد این ترشی را بدون هیچ ادویه اضافی درست می‌کنند و برخی دیگر با اضافه کردن انواع چاشنی و ادویه طعم خاص و متفاوتی به این ترشی می‌بخشند.

طرز تهیه مربا زرشک

مربای زرشک تازه قرمز، مربایی با طعم ملس و خوشمزه است که می‌توانید آن را در صبحانه با کره، عسل و خامه یا در میان‌وعده با چای میل کنید و از طعم شگفت‌انگیز آن لذت ببرید. زرشک در فصل پاییز، به صورت تازه و قرمز و در دیگر فصول به صورت خشک وجود دارد. زرشک خواص بی‌نظیری زیادی دارد؛‌ از خواص زرشک می‌توان به کمک به عملکرد دستگاه گوارش، پیشگیری و بهبود دیابت، کمک به سلامت قلب، درمان اسهال و سم‌زدایی کیسه صفرا و کبد اشاره کرد.

طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید

آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. می‌توانید این آش محلی را برای وعده‌های شام تهیه و در این شب‌های سرد پاییزی آن را سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت و خاص آن لذت ببرید.

طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی؛ غذایی برای شب یلدا

درست است که امسال با وجود ویروس کرونا نمی‌توانیم مانند سال‌های قبل به‌مناسبت شب‌یلدا دورهم جمع شویم و در کنارهم جشن بگیریم، اما می‌توانیم با درست کردن غذا‌های یلدایی این شب را برای خودمان زیباتر کنیم.

طرز تهیه خیارشور نمکی، سرکه ای و خیارشور یک روزه

شاید برایتان جالب باشد که می‌توانید خیارشور را به روش سریع و یک روزه در منزل درست کنید و از آن در ساندویچ‌ها و کنار غذاهای دیگر لذت ببرید. می‌توانید خیارشور را به روش‌های مختلفی تهیه کنید؛ به روش سنتی و با سرکه، به روش یک‌روزه و فوری اگر عجله دارید و روشی بدون استفاده از سرکه، اگر می‌خواهید خیارشورتان ماندگاری طولانی‌تری را داشته باشد.

طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا

در اکثر کشورهایی که باقلوا را به عنوان یک شیرینی سنتی درست می‌کنند، مثل باقلوا یزدی و باقلوا اصفهانی، از شهد به عنوان ماده شیرین کننده باقلوا استفاده می‌کنند. اما ترک‌ها برای درست کردن باقلوا شربت درست می‌کنند.

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا یکی از غذا‌های محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان و مردم جهان است. در این مطلب دستور پخت پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه‌ی بریانی خوشمزه ؛ غذای پرطرفدار اصفهانی

بریانی یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت مرغ هم طبخ می‌کنند.

طرز تهیه جدیدترین پیتزا به اسم پیتزا نودل (عکس) پربیننده ترین مطالب گالری عکس بازیگران

یک خبر خوش برای طرفداران پیتزا .  برای شما یک دستور آشپزی ویزه آوردیم که تا بحال طعمشو نچشیدین . پيتزا نودل، جديدترين پيتزايي که مي توانيد بدون فر درست کنيد. پس با ما در ادامه ی این مطلب از ایران ناز همراه باشید

طرز تهیه کباب ساتای مرغ ؛ خوشمزه و خانگی

کباب ساتای مرغ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و عالی استوایی می‌باشد. ساتای (Satay) در اصل به معنای غذایی است که از گوشت قرمز و یا سفید تهیه شده و به همراه یک سس مخصوص مزه دار و سرو می‌شود. طبخ این کباب خوشمزه و خوش عطر بسیار راحت و آسان بوده و می‌توانید آن را با هر نوع سس مورد نظر خود، چون سس چیلی، سس گوجه و ریحان، سس بادام زمینی و… نیز میل کنید.

طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی خوشمزه و خانگی

باقلا قاتق یک غذای محلی مشهور و بسیار خوشمزه‌ی خطه‌ی شمال ایران است، که جای خودش را در نقاط مختلف کشورمان باز کرده است. این خورش به نام‌های دیگری مثل باقالی خورش یا خورش گل در چمن هم معروف است.

طرز تهیه لاهماجون؛ پیتزایی به روش ترک‌ها

لاهماجون یا پیتزای ترکی یکی از غذا‌های معروف و قدیمی آسیایی است. ترکیب گوشت با سبزیجات تازه روی یک لایه خمیر نازک که در فر برشته می‌شود، حسابی وسوسه بر‌انگیز است. امروز در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش خواهیم داد.