پاستا با مرغ و سس آلفردو، یک پیش غذای خوش طعم و خوشمزه

پاستا با مرغ و سس آلفردو

پاستا با مرغ و سس آلفردو
یكی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است كه طرفداران زیادی هم دارد. مهم نیست كه از چه نوع پاستایی استفاده می‌كنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند

پاستا : 500 گرم
كره : نیم پیمانه
سینه مرغ : 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفری : اندكی برای تزئین
نمك و فلفل : به مقدار لازم

مواد لازم برای پاستا با مرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو
طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو,پاستا,پاستا با مرغ,پاستا با مرغ و سس آلفردو

در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
در ظرف را باز بگذارید و گرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.

درست كردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداكثر زمان پخت آن 10 دقیقه است.

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

كره: یك چهارم پیمانه
خامه : یك پیمانه
سیر : یك حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده : یك پیمانه و نیم
جعفری تازه : یك چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس آلفردو

كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

افزودن نظر