آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد مرحله به مرحله

کیک شکلاتی بدون آرد بله دقیقا این کیک بدون آرد درست می‌شود و اصلا هم پف خود را از دست نخواهد داد. این کیک بسیار مغذی، خوشمزه و پر شکلات است، بافتی شبیه به براونی دارد و به سرعت در دهان ذوب می‌شود.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

بهترین روش نگهداری از چای در آشپزخانه

اطلاع از نحوه نگهداری صحیح از چای در آشپزخانه علاوه بر آنکه عمر آن را افزایش می‌دهد، برای حفظ کیفیت و طعم آنچه نوشیده می‌شود امری ضروری به شمار می‌رود.

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.

افطاری شب نهم ماه رمضان؛ آش دوغ جنوبی

آش‌ها بخش مهم آشپزی ایرانی هستند و آش دوغ سرآمد همه آنهاست، چون این آش در سراسر ایران درست می‌شود. آش دوغ در هر کدام از استان‌ها به شیوه خاص خودش درست می‌شود و همانطور که از نامش پیداست بیشتر مزه آن بستگی به نوع دوغ دارد.

افطاری شب هشتم ماه رمضان؛ خورش بادمجان بدون گوشت

خورش بادمجان یکی از خورش‌های پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که شهرتی جهانی هم دارد. این خورش خوشمزه معمولا با گوشت، بادمجان و گوجه درست می‌شود، اما نوع گیاهی آن بدون گوشت و در عوض یک جایگزین گیاهی است.

طرز تهیه ۶ غذای بهاری؛ هم خوشمزه، هم مفید

با ورود به فصل بهار، خوراکی‌های بهاری نیز وارد بازار می‌شوند. حال این که بدانید چگونه از این خوراکی‌ها برای طبخ غذا‌های خوشمزه استفاده کنید، کافی است با ما همراه باشید.

افطاری شب پنجم ماه رمضان؛ ساده‌ترین آش بلغور

آش بلغور به شکل‌های مختلفی درست می‌شود اغلب آن‌ها حاوی بلغور، سبزی و حبوبات هستند، اما آش بلغور محلی و قدیمی بسیار ساده و تنها با سه ماده تشکیل دهنده درست می‌شود.

افطاری شب سوم ماه رمضان؛ حلوای هویج ژله‌ای

حلوای هویج یکی از حلوا‌های معروف و پرطرفدار در میان حلوا‌های سبزیجات است. این حلوا به خاطر رنگ نارنجی زیبای خود ظاهر چشمگیری دارد و بخاطر مزه و شیرینی خاص هویج از لحاظ طعم نیز پرطرفدار است.

چگونه سبزی‌های تازه را فریز کنیم؟

بسیاری از پرورش دهندگان گیاهان خوراکی و سبزی ها، محصولات خود را خشک کرده و یا درون فریزر نگهداری می‌کنند تا بتوانند از این محصولات مرغوب در زمان خارج از فصل نیز استفاده کنند.

سیب زمینی کبابی سالسا؛ سرشار از فیبر و کم کالری

کربوهیدرات‌ها همیشه نقش منفی رژیم به حساب می‌آیند، اما همیشه اینطور نیست. اگر انتخابی هوشمندانه داشته باشید کربوهیدرات‌ها نیز غذایی سالم را وارد برنامه غذایی تان می‌کنند.

آموزش تهیه کباب تابه‌ای به همراه مخلفات

در این مطلب طرز تهیه‌ی یک غذای خیلی خوشمزه و خیلی سریع و بدون دردسر رو براتون میذارم که مطمئنم ازش خوشتون میاد فقط کافیه مراحل پختش رو ببینین و یک دفعه امتحانش کنین.

آموزش تهیه شیش کباب خوشمزه با راسته گوساله

شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است.

یک کوکو سبزی خوب با چه سبزی‌هایی درست می‌شود؟

کوکو سبزی یکی از آن غذا‌های خوشمزه و در عین حال ساده است. درست کردن این غذا وقت بسیار کمی از شما می‌گیرد و برای روز‌هایی که خسته از سر کار بر می‌گردید و یا خیلی عجله دارید غذای مناسبی است.

طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود.

طرز تهیه بادمجان گوده؛ این گیلان باسلیقه!

یکی از غذا‌های محلی استان گیلان بادمجان گوده است که یک خوراک تمام گیاهی به حساب می‌آید. این غذای خوشمزه از ترکیب موادی تهیه می‌شود که خواص بی نظیری دارند، از جمله آن‌ها می‌توان به بادمجان، گردو و رب انار اشاره کرد.

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

پودر کاری یکی از ادویه‌های مخلوط پرطرفدار است که از کنار هم قرار گرفتن مجموعه‌ای از ادویه‌های خوشبو درست می‌شود. این ادویه خوش طعم در اغلب غذا‌ها از خورش مرغ گرفته تا انواع خورش‌های سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آموزش تهیه این پودر پرکاربرد با ما همراه باشید.