طرز تهیه‌ی دوقوس ماهی؛ غذای بوشهری

دوقوس ماهی از غذا‌های محلی و خوشمزه استان بوشهر می‌باشد. شهر بوشهر، از استان‌های جنوبی فعال ایران، معروف در عرصه غذا‌های خوشمزه و لذیذ است. در واقع غذا‌های این سرزمین، نخل‌های بلند و دریای خروشان با مردمان خونگرم اش همیشه جزو بهترین غذا‌ها در لیست انواع غذا‌های ایرانی قرار می‌گیرد.

طرز تهیه‌ی ته‌چین گوشت و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

ته چین انواع مختلفی دارد مثل ته چین مرغ، ماهی و گوشت که ما در این مطلب طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان را برای شما آماده کرده ایم که طعم خیلی خوبی دارد و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و می‌تواند در کنار سایر غذا‌ها جلوه و زیبایی خاصی داشته باشه و سفره شما را رنگین کند.

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

خورش مرغ ترش شمالی یک غذای خوشمزه است که دستور‌های پخت متفاوتی دارد. برای مثال طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با مازندرانی متفاوت است و معمولا در آن از گردو استفاده نمی‌شود، یا برخی مواقع در تهیه مرغ ترش مازندرانی از رب آلوچه هم در کنار رب انار استفاده می‌کنند.

طرز پخت تاس کباب تبریزی | نکات خوشمزه شدن تاس کباب + محتویات تاس کباب

تاس کباب تبریزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه غرب کشور است که طرز پخت تاس کباب تبریزی و نکات خوشمزه شدن تاس کباب تبریزی را در ادامه بیان خواهیم کرد همچنین در پایین با محتویات تاس کباب تبریزی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه‌ی چلو ماهیچه؛ غذای اصیل ایرانی

چلو ماهیچه یکی از غذا‌های اصیل ایرانی خاصه مهمانی‌ها و مناسبت‌های ویژه می‌باشد. این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار عالی در تهیه آن طرفداران بسیاری نیز دارد.

طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است. همان طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است و برای شام غذای مناسبی به شمار می‌رود.

طرز تهیه‌ی رشته پلو ساده و مجلسی؛ با مرغ یا گوشت

رشته پلو از آن دسته پلو‌های قدیمی و سنتی است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. در بسیاری از شهر‌های ایران رشته پلو را به عنوان شام شب عید نوروز یا شب چهارشنبه سوری درست می‌کنند تا طبق یک روایت قدیمی رشته کار و زندگی دست‌شان بیایید.

طرز تهیه‌ی آش ابودردا؛ مخصوص چهارشنبه‌سوری

چهارشنبه سوری یکی از قدیمی‌ترین جشن‌های باستانی ایران است. جدا از رسم و رسوم جالب آخرین چهارشنبه سال، آشنایی با خوراکی‌ها و غذا‌هایی که در این شب نسل به نسل پخته شده هم خالی از لطف نیست. به خصوص این‌که بدانیم هر کدام از این غذا‌ها و دسر‌ها به نیت خاصی پخته می‌شدند و یک دنیا رسم و افسانه پشت‌شان بوده است.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

اگر به دنبال یک وعده غذایی کم کربوهیدرات (Low Carb) برای شام یا ناهار هستید، سینه مرغ شکم پر با اسفناج یک گزینه‌ی عالی با ظاهری جذاب و طعمی منحصربه‌فرد است. پنیر خامه‌ای و پارمزان موجود در این غذا طعم بسیار خوبی به مرغ و اسفناج می‌دهد.

طرز تهیه‌ی ماهی شکم‌پر؛ خوشمزه و مجلسی

به طور کلی روش‌های مختلفی برای تهیه ماهی شکم پر وجود دارد و شما می‌توانید این غذای خوشمزه و چشم نواز را در فر یا داخل تابه تهیه کنید البته نوعی که در فر تهیه می‌شود، چون از روغن کمتری در تهیه آن استفاده می‌شود در نهایت سالم‌تر است.

طرز تهیه باقلا قاتق برای دو نفر | طرز پخت باقلا قاتق شمالی (رشتی)

باقلا قاتق غذای محلی رشتی در استان گیلان است که طرز تهیه باقلا قاتق برای دو نفر را در ادامه توضیح خواهیم داد اگر قصد درست کردن خورش باقلا قاتق  شمالی را دارید در ادامه طرز پخت باقلا قاتق شمالی آموزش داده شده است. خورش باقلا قاتق رشتی بسیار مشهور از خطه‌ی شمال با ترکیب پاچ باقلا (نام دیگر: لوبیای کشاورزی) شوید، سیر و تخم مرغ تهیه می‌شود. شاید تا به حال در شمال کشور چنین لوبیاهایی را دیده باشید که برخلاف سایر حبوبات بدون پوست و به شکل خیس خورده و تازه فروخته می‌شوند. باقلا قاتق نوعی خورشت بسیار خوشمزه و محلی شمالی است که گیلان و کلا شمال ایران را با این غذا می شناسند خورشت باقلا قاتق خوشمزه معمولا با برنجی که بصورت کته تهیه شده خورده می شود.

طرز تهیه‌ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی

اکبر جوجه، یکی از غذا‌های سنتی مردم مازندران می‌باشد. در واقع اسم این غذا به لقب ابداع کننده آن یعنی آقای اکبر کلبادی نژاد برمی گردد که در حال حاضر نیز در شمال کشور رستوران‌ها و شعبه‌های متنوع و زیادی دایر کرده است.

طرز تهیه کباب برگ به روش رستورانی | چگونه کباب برگ نرم درست کنیم

کباب برگ رستورانی یکی از خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که در شهر مشهد می توانید بهترین کباب برگ رستورانی را تست کنید طرز تهیه کباب برگ به روش رستورانی و همچنین چگونه کباب برگ نرم درست کنیم در ادامه بیان می شود.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

آبگوشت یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی است؛ از معدود غذا‌هایی که هم در دربار خورده می‌شده و هم (با اندکی تغییر) سر سفره‌ی مردم عادی و رعیت‌ها بوده. یکی از ویژگی‌های غذا‌های ایرانی بسیار کهن این است که به همه‌ی نقاط ایران راه پیدا کرده‌اند و طبق آداب و رسوم هر منطقه به شکلی متفاوت پخته می‌شوند.

طرز تهیه‌ی سمبوسه‌ی گوشت خانگی؛ به سبک بندری‌ها

سمبوسه یکی از غذا‌های خوشمزه مخصوص جنوب ایران است که در حال حاضر در سراسر کشور به عنوان یک غذای محبوب و پر طرفدار شناخته می‌شود. سمبوسه معمولا در مهمانی‌ها و تولد‌ها بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، چون خیلی سریع آماده می‌شود و نسبتا غذای کم هزینه‌ای هم هست لذا معمولا پای ثابت مهمانی‌های عصرانه و تولد است.