افطاری روز پانزدهم ماه رمضان؛ برنج سرخ کرده چینی

برنج سرخ کرده چینی یکی از غذا‌های مشهور و رنگارنگ چینی است که به دلیل داشتن موادی خوب مورد توجه سایر کشور‌ها نیز قرار گرفته است. این برنج با پلوی پخته، تخم مرغ و سبزیجات درست می‌شود.

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

قارچ پلو یکی از غذا‌های آسان و در عین حال مقوی است که به سرعت و در زمانی کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی قارچ، سبزیجات و برنج است. به دلیل وجود قارچ نیازی به گوشت یا مرغ نیست.

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

پاستا با سس راتاتوئی یک پاستای کته‌ای و بدون نیاز به آبکش کردن است که با سبزیجات متنوعی که برای درست کردن راتاتوئی استفاده می‌شوند، تهیه می‌شود. همچنین یک پاستای سالم، رژیمی و در عین حال مغذی است.

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی

بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی است که شامل نان برشته سیر زده است که روی آن زیتون و نمک قرار داده شده. انواع مختلف تزئینات رویی آن شامل گوجه، سبزیجات، لوبیا، گوشت یا پنیر است.

افطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه خمیر و پیتزا مارگاریتای مخصوص ملکه

پیتزا مارگاریتا یک پیتزای آسان، لذیذ و فوری ایتالیایی است. اسم این پیتزا به افتخار ملکه مارگاریتا گذاشته شده است. اصلی‌ترین بخش هر پیتزایی خمیر آن است. در این مطلب دستور پخت خمیر و پیتزای مارگاریتا را به شما آموزش میدهیم.

گشنیز پلو با طعم لیمو؛ بهترین ترکیب کنار غذای دریایی

گشنیز پلو به واسطه داشتن گشنیز جزو یکی از برنج‌های معطر محسوب می‌شود. سبزی گشنیز یک سبزی خوش عطر است که یک پای ثابت سبزی‌های ماهی است. مثلا در قلیه ماهی و میگو پلو سبزی مورد استفاده گشنیز است، چون این سبزی به واسطه عطر عالی که دارد بوی ماهی و میگو را می‌پوشاند.

بهترین دستورالعمل برای بیف استروگانف

بیف استروگانف کلاسیک با گوشت نواری شکل و قارچ در یک سس خامه‌ای درست می‌شود که معمولا پس از ریختن روی نودل، سرو می‌شود. از اسم این غذا نترسید، چون این دستورالعمل آسان و در عرض ۳۰ دقیقه درست می‌شود.

چگونه استاد پخت پاستا شویم؟

تا آخر این مطلب با ما بمانید تا به شما بگوییم که چگونه می‌توانید هر بار پاستایی کامل و خوش طعم آماده کنید. دیگر شکست خوردن کافی است. دیگر دیدن قیافه مهمان‌های نا امید کافی است. دیگر ریختن پاستا در سطل آشغال کافی است. اکنون نوبت شماست که استاد پخت پاستا شوید.

دستور پخت کرپ با مغز شکلات؛ امان از صبحانه‌های فرانسوی!

کرپ یک نان فرانسوی است که معمولا با آرد گندم تهیه می‌شود و کلمه‌ی کرپ از واژه‌ی crispa به معنای پیچاندن گرفته شده است. این نان معمولا در وعده صبحانه مصرف می‌شود که شیرین است، ولی نوع نمکی آن وجود دارد که می‌شود برای ناهار یا شام استفاده کرد.

طرز تهیه پلو فلفل دلمه‌ای؛ این پلوی مکزیکی معطر

با اضافه کردن سبزیجات و میوه‌های مفید به پلو‌ها می‌توان به غذایی فوق العاده خوشمزه رسید. پلو فلفل دلمه‌ای از آن دسته از پلو‌هایی است که با تنوع رنگی جالبی که دارد حتی توجه کودکان و یا افرادی را که ممکن است طعم فلفل دلمه‌ای را نمی‌پسندند جلب کند و طرفداران زیادی دارد. فلفل دلمه‌ای از سیزیجات مفید و پرخاصیتی است که در رنگ‌های قرمز، زرد و سبز در بازار موجود است.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

اگه مثل من طرفدار بورک هستین حتما این بورک گوشت رو امتحان کنین، مطمئنم از طعم و مزه‌اش خوشتون میاد داخل این بورک از کلم سفید و هویج استفاده شده که طعم بی نظیری بهش داده و تنوع خوبی برای دادن یه مزه‌ی جدید به این پیش غذای خوشمزه است.

برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش می‌شوید!

در این مطلب قراره به شما طرز تهیه یک برگر خیلی آسون و خوشمزه رو آموزش بدیم. برگر مرغ و قارچ غذای امروزِ ماست که حتی می‌تونین اون رو تو ابعاد کوچیک‌تر تهیه کنین و به عنوان کتلت مرغ و قارچ همراه با برنج نوش جان کنین. غذایی که هم باب میل شماست و هم مورد علاقه کوچولوهای عزیزتون!

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب بچه‌ها

شنیسل مرغ یکی از غذا‌های محبوب به خصوص برای بچه‌هاست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای مهمانان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند.

طرز تهیه پاستا راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی

پاستا راویولی از جمله قدیمی‌ترین و به جرات می‌توان گفت محبوب‌ترین پاستاهایی ایتالیایی است که نخستین بار در شهر جنوب ایتالیا پخته و سرو شد. راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است، بالشتی که داخل آن را با انواع سس گوشت، پنیر، اسفناج و هر مایه دیگری که دل‌تان بخواهد و طعمش را می‌پسندید می‌توانید پر کنید. اما راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی با همین موادی که در این دستور پخت آورده شده‌اند پخته می‌شود.

غذاهای معروف چینی؛ از وونتون گرفته تا اردک کبابی!

آشپزی چینی با پیشینه دور و دراز و ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد بخشی مهم از فرهنگ چینی محسوب می‌شود. غذا‌های سنتی چینی بیش از هر چیز به خاطر رنگ، عطر، طعم و ظاهر زیبایی که دارند مشهور هستند و طرفداران زیادی هم در دنیا پیدا کرده اند.

آموزش تهیه هش براون؛ یک صبحانه آمریکایی

هش براون (Hash brown) که در واقع همون رنده سیب زمینی سرخ شده اس یه صبحونه خیلی متداول آمریکائیه، که معمولا تنها یا همراه تخم مرغ و بیکن خورده میشه و فقط با سیب زمینی درست میشه و به نظرم با ذائقه ما ایرانی‌ها هم خیلی جوره و میتونه یه عصرونه و شام و یا حتی یه صبحونه خوشمزه برامون باشه.

میگو و کرفس؛ یک دیپ ساده دریایی

دیپ‌ها بیشتر با نام ظرف غذایی متشکل از سس یا ماست یا خامه می‌شناسند که با مواد غذایی یا ادویه‌جات مختلفی ترکیب و مزه‌دار می‌شود، سپس به همراه سیب زمینی، چیپس، کراکر، نان و مواردی از این قبیل میل می‌نمایند. معمولا دیپ‌ها دستور تهیه آسانی دارد و جزء غذا‌های فوری حساب می‌شود.