طرز تهیه‌ی ناگت مرغ خانگی؛ سوخاری و خوشمزه

ناگت‌ها یکی از فست فود‌های بسیار پر طرفدار هستند که در انواع مختلف مثل ناگت مرغ، گوشت، میگو و سبزیجات تهیه می‌شوند و از طرفی خیلی از افراد تمایل ندارند غذا‌های فست فودی را در بیرون از منزل بخورند.

طرز تهیه‌ی بورک گوشت؛ خوشمزه و پرطرفدار

بورک غذای خوشمزه و معروفی است که در بسیاری از کشور‌ها تهیه می‌شود و در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. دستور پخت بورک ساده است و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. برای پختن این غذا گوشت، سبزیجات یا حتی میوه و مغز‌ها را درون خمیر یوفکا یا خمیر فیلو می‌پیچند و بعد آن را گریل یا سرخ می‌کنند.

طرز تهیه‌ی پاستای مرغ خامه‌ای؛ با گوجه‌های رُست شده

با این روزای خونه نشینی چیکار میکنید؟ ما که حسابی مشغولیم. با این دو تا وروجک وقت سر خاروندن نمیمونه برام. کارای آخر سال خونه هم هست و صد البته آشپزی و جمع کردن و پهن کردن هامون هم بیشتر شده با این خونه نشینی.

طرز تهیه‌ی چیکن استراگانف؛ لذیذ و پرطرفدار

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه چیکن استراگانف را به شما یاد بدهیم که به اندازه بیف استراگانف خوشمزه و پرطرفدار است. بسیاری از افراد، از جمله کسانی که گوشت قرمز نمی‌خورند، چیکن استراگانف را بیشتر از بیف استراگانف دوست دارند.

طرز تهیه‌ی پیراشکی روسی؛ غذای محبوب روسی

پیراشکی روسی همان طور که از اسمش پیداست یک نوع غذای مخصوص کشور روسیه است. پیراشکی انواع مختلفی دارد و این مدل با چیزی که در ایران تهیه می‌شود متفاوت است. پیراشکی در واقع نامی متداول برای خوراکی‌هایی ست که با مواد غذایی خاصی پر شده و سرخ می‌شوند.

طرز تهیه‌ی پاستا پستو با تکه‌های مرغ؛ سریع و خوشمزه

شما همیشه پاستا رو با همون مایه ماکارونی گوشتی که مامانامون درست میکردن میخورید یا اینکه اهل تست کردن انواع سس پاستا هستید؟ من خیلی علاقه به تنوع توی این زمینه دارم و با اینکه هیچکدوم از سس‌هایی که تاحالا تست کردم به جذابیت ماکارونی مامان پز نیست، بی انصافیه اگه بگم از تست کردنشون ناراضی ام.

طرز تهیه‌ی بیف استروگانف؛ غذای سلطنتی روسی

بیف استروگانف از معروف‌ترین غذا‌های روسی است و برخی معتقدند این غذای محبوب نامش را از یکی از اعضای خاندان سلطنتی به نام استروگانو (Stroganov) گرفته است، برخی هم می‌گویند که نخستین بار یک آشپز روسی به نام الکساندر استراگانف این غذا را با گوشت گوساله، خامه و پیاز در رستورانی در شهر ادسا روسیه طبخ و به نام خودش ثبت کرد.

فوت وفن تهیه‌ی خمیر پیتزای عالی

فوت وفن تهیه خمیر پیتزای عالیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه‌ای طلایی خوشرنگ و پنیری که کامل و درست ذوب شده باشد به نظر سخت است، اما درست کردن این پیتزا نیاز به دقت و توجه به میزان حرارت فر یا مدت زمان هم زدن خمیر دارد.

طرز تهیه‌ی خورشت داوود پاشا؛ با گوشت یا مرغ

خورش داوود پاشا یا به قول خود ترک‌ها «کوفته داوود پاشا» یکی دیگر از غذا‌های اصیل و قدیمی ترکیه‌ای است که از ظاهرا نامش را از داوود پاشا، یکی از شاهزاده‌های مشهور عثمانی گرفته است. این خورش خوشمزه که یک جور‌هایی شبیه خورش فسنجان خودمان است (البته بسیار ساده‌تر و بدون گردو) در کشور‌های سوریه و یونان هم پرطرفدار است در ایران هم بسیار مشهور و محبوب است، چون هم بسیار لذیذ است و هم خیلی سریع آماده می‌شود.

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

ممکن است گوشت و مرغی که می‌خورید دیرپز یا ناپز باشد یا شما تمایل داشته باشید مرغ سوخاری را در منزل تهیه کنید یا سیب زمینی‌های داخل قابلمه ترک بخورد. همه این مشکلات راه حل خودشان را دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

انواع پلو‌های مخلوط بدون گوشت

قاطی پلو‌ها انواع و اقسام دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، می‌شود برایشان سنگ تمام گذاشت. در این مطلب طرز تهیه چند نوع قاطی پلوی خوشمزه و بدون گوشت را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می‌شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستا‌ها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می‌شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی‌ها و سبزیجات هم به آن‌ها اضافه می‌شود.

ساندویچ مرغ مکزیکی؛ راحت و خوشمزه

ساندویچ مرغ در واقع یکی از سالم‌ترین انواع ساندویچ است که به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد. ساندویچ مرغ مکزیکی نوعی از همین ساندویچ‌های خوشمزه و سالم است.

بهترین سالاد پاستای ایتالیایی

سالاد پاستای ایتالیایی را که با پاستای روتینی، گوجه، کالباس، زیتون و چندین چند ماده دیگر که جزو عناصر آشپزی ایتالیایی هستند، شاید بتوان بهترین سالاد پاستای ایتالیایی دانست که علاوه بر داشتن موادی خوشمزه و در عین حال ساده با وجود یک سس کلاسیک، عالی می‌شود.

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ی سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.

خوراک مرغ پنیری؛ شعبده‌بازی با مرغ!

در این مطلب به شما خوراک مرغ پنیری فرانسوی را به شما آموزش میدهیم. در این خوراک از پیاز کاراملی، مرغ و پنیر گرویر، که یک نوع پنیر سوئیسی‌ست، استفاده می‌شود. می‌توانید این خوراک را با جعفری تزئین کنید و در کنار نان سرو کنید.

لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه!

لازانیا رو همه دوست دارن، اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است.

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

اسپاگتی در فر یک پاستای کسرول پنیری وجترین است که درست کردن آن بسیار آسان است و تنها به یک ظرف مناسب فر نیاز دارد تا یک غذای راحت و خوشمزه را برای کل خانواده فراهم کند. ضمن اینکه در این روش از شر کثیف کاری‌های مربوط به درست کردن پاستا راحت می‌شوید. این اسپاگتی همانقدر خوشمزه است که اسپاگتی‌های معمولی هستند و حتی بیشتر.

طرز تهیه مک‌اند‌چیز ساده و با بروکلی

مک اند چیز یک خوراکی ساده و راحت است که ترکیبی از دو ماده ماکارونی و پنیر است که روی هم مک اند چیز گفته می‌شود. این ماده با پاستای ماکارونی و سس پنیری که بیشتر پنیر چدار است، درست می‌شود. این غذا را می‌توان با مواد دیگر همانند نان سوخاری، گوشت و سبزیجات هم درست کرد.

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سیب‌زمینی ورقه شده در سس پنیری خامه‌ای درست می‌شود و در فر پخته می‌شود. با یک ترفند سریع می‌توان این غذا را در کمتر از یک ساعت تهیه کرد. آن‌ها قطعا یک تفریح خوب برای بخش آشپزی خانواده هستند.

اسپاگتی با کوفته‌ی گیاهی در سس مخصوص

اسپاگتی با کوفته گیاهی روشی عالی برای گنجاندن بیشتر اقلام گیاهی و پرفیبر در رژیم غذایی است. برای درست کردن کوفته گیاهی از ترکیب لوبیا قرمز، کمی جو دوسر، رب گوجه و خردل استفاده می‌شود. سس این پاستا هم یک نوع سس مخصوص با فلفل دلمه‌ای قرمز است.

اسپاگتی با کوفته گیاهی در سس مخصوص

اسپاگتی با کوفته گیاهی روشی عالی برای گنجاندن بیشتر اقلام گیاهی و پرفیبر در رژیم غذایی است. برای درست کردن کوفته گیاهی از ترکیب لوبیا قرمز، کمی جو دوسر، رب گوجه و خردل استفاده می‌شود. سس این پاستا هم یک نوع سس مخصوص با فلفل دلمه‌ای قرمز است.