طرز تهیه‌ی سوپ مارچوبه؛ خوش‌طعم و مقوی

سوپ مارچوبه یکی از انواع سوپ‌های سبزیجات بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد که می‌توانید هم در مهمانی‌ها به عنوان پیش غذا و سوپ آماده کنید و هم برای میان وعده غذایی خود این سوپ را طبخ و از طعم و خاصیت‌های فراوان این نوع سوپ بهره ببرید.

لیموناد خانگی درست کنیم

لیموناد توت فرنگی و آب نارگیل، لیموناد زردچوبه، لیموناد استوقودوس از جمله نوشابه‌های خوشمزه‌ای است که می‌توانید این روز‌ها آن را در منزل تهیه و به عنوان یک نوشیدنی در جمع خانواده میل کنید. این در حالی است که نوشیدنی‌های کارخانه‌ای چیزی به‌جز شکر و کالری نیست. لیموناد‌های قدیمی خانگی هم نشاط آور است وهم انرژی‌بخش، شکر کمتری دارد.

طرز تهیه‌ی سمنو؛ پای ثابت هفت‌سین

بیاین دست به کار بشیم و اولین سین از هفت سین سفره نوروزی رو با هم بپزیم. سمنوی مغذی و خوشمزه و البته زمان‌بر. مواد لازمش فقط و فقط گندمه و آرد گندم و کلی حوصله.

طرز تهیه‌ی سیب‌زمینی تنوری در فر‌؛ کم‌کالری و سالم

ای کسانی که عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستید، ولی از ترس کالریش و سلامتش خودتون رو از این میوه بهشتی محکوم کرده اید، بشتابید که برایتان دستور سیب زمینی تنوری آورده ام هلو. از اون دستور خوشمزه‌ها که کلی میشه روش مانور‌های مختلف داد و قر و فر‌های مختلف رو روش امتحان کرد.

طرز تهیه‌ی سس قارچ را در ۴ مرحله یاد بگیرید

اسم سس که می‌آید، احتمالا یاد فست‌فود‌ها خواهید افتاد؛ چراکه سس یکی از چاشنی‌های پرطرفداری است که کنار فست‌فود‌ها غذا را خوشمزه‌تر خواهد کرد. همان‌‎طور که می‌دانید سس‌ها انواع مختلفی دارند که بین آن‌ها سس مایونز، کچاپ و فرانسوی جز معروف‌ترین‌ها به‌حساب می‌آیند. با‌این‌حال چاشنی‌های خوش‌طعم‌تری هم وجود دارند که احتمالا هنوز آن‌ها را امتحان نکرده‌اید.

چند ایده‌ی میان‌وعده‌ی مناسب برای محل کار

میان‌وعده می‌تواند تاثیر زیادی روی عملکرد شما در محیط کار داشته باشد. درصورت میل‌کردن میان وعده مناسب در محل کار شادابی خود را تا حد زیادی حفظ و کالری موردنیاز بدن خود را تامین خواهید کرد. ما در این مطلب قصد داریم ۱۱ میان وعده مناسب برای محل کار یا مسافرت و… را دراختیار شما قرار دهیم.

طرز تهیه‌ی سالاد سیب‌زمینی و گردو

سالاد‌ها همیشه جز بهترین انتخاب‌ها برای صرف یک وعده غذایی سبک هستند خوشبختانه تنوع گسترده‌ای از سالاد‌ها موجود است که هر ذائقه و سلیقه‌ای را پوشش می‌دهد سالاد‌ها در کنار خوشمزگی و سبکی سرشار از مواد مغذی هستند. بافت سالاد سیب زمینی و گردو مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونه‌ای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان می‌کند.

طرز تهیه‌ی سالاد میگو و اسفناج؛ رژیم‌دارها بخورند

میگو جز اون دسته مواد غذاییه که همه دوستش ندارن، ولی اگه جز میگو دوستان هستین حتما این سالاد رو درست کنین که من مطمئنم ازش خوشتون میاد. خود من اولین بار بود که این سالاد رو درست کردم و میتونم بگم عاشقش شدم در حدی که احتمال میدم کسایی که میگو دوست ندارن هم از طعمش لذت میبرن.

۱۰ صبحانه متنوع و مقوی برای کودکان

تصور می‌کنید میز صبحانه‌تان تکراری شده یا فرزندان‌تان مثل سابق رغبتی به خوردن این وعده ندارند؛ وقت آن است که فکری برای این موضوع کنید. شما می‌توانید پیشنهاد‌های ما را عملی کنید.

آش نخود برای روز‌های سرد و برفی

آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذاییتان بگنجانید.

نان شکم‌پر؛ خوراکی مدرسه‌ی بچه‌ها

نان شکم پر دارای طعمی عالی و خوشمزه می‌باشد به طوری که کودکان نیز از طرفداران آن می‌باشند. از این نان می‌توانید در پیک نیک و یا گردش استفاده کنید، زیرا ماندگاری آن زیاد است. اگر بچه‌های شما به مدرسه می‌روند باید به تغذیه‌ی آن‌ها اهمیت بدهید و برایشان غذا و یا ساندویچی تهیه کنید که برای آن‌ها مقوی باشد.

طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

معمولا سسی که بیشتر ما‌ها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت که در کمتر از ۵ دقیقه حاضر میشه رو بهتون یاد بدیم که با سس گوجه فرنگی درست میکنیم و خیلی خوش طعم و خوش عطره و مطمئنم بعد درست کردنش و میل کردنش حتما مشتریش میشین و همیشه برای کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا تهیه اش میکنین.

روش‌های مختلف تهیه بال مرغ خوشمزه

افرادی که مرغ کامل خریداری می‌کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می‌کنند. اما از بال می‌توان پیش غذا‌های خوشمزه تری هم تهیه کرد. در ادامه مطلب ۴ مدل مختلف را برایتان آموزش داده ایم.

طرز تهیه‌ی آش گندم‌شیر کرمانی

آش گندم شیر یکی از غذا‌های محلی و سنتی استان کرمان می‌باشد. این غذای خوشمزه را مردم کرمان اغلب در ماه رمضان و افطار میل می‌کنند. البته آش جزو خوراک‌های اصیل مردم ایران است که با توجه به فرهنگ هر شهر ایران، انواع مختلف و محلی آن در میان مردمان آن شهر مرسوم شده است.

طرز تهیه‌ی حلیم شیر؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

حلیم شیر یکی از حلیم‌های معروف مردم استان اصفهان است. در فرهنگ غذایی کشور ما حلیم به دلیل مقوی بودن و خواص بسیاری که دارد بیشتر در وعده صبحانه به مصرف می‌رسد. حلیم‌ها به جهت ارزش غذایی بالا و انرژی بخشی که دارند برای وعده افطار نیز بسیار مناسب می‌باشند. انواع حلیم در شهر‌ها با دستور‌های پخت متفاوتی با انواع حبوبات، گوشت، ادویه و … پخته می‌شوند.

راهنمای استفاده از ادویه در غذا

به یاد داشته باشید، مصرف به اندازه ادویه علاوه بر خوش‌عطر و طعم کردن خوراک، فواید زیادی برای بدن دارد که تسهیل در هضم غذا، تنظیم قندخون و... از آن دسته‌اند.

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

گواکاموله یک دیپ یا سس مکزیکی هستش که پایه اصلی اون رو آووکادو تشکیل میده و به عنوان یه مزه در کنار انواع چیپس و سبزیجات و ... سرو میشه. در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسون رو براتون گذاشتم.

طرز تهیه آب استخوان با طعم و رنگ عالی

آب استخوان یک نوع عصاره است که معمولا با استخوان‌هایی درست می‌شود که ساعت‌ها قل خورده باشند. زمان طولانی پخت عصاره ژلاتینی تولید می‌کند که مغذی و خوش طعم است. بعضی آب استخوان را به تنهایی مصرف می‌کنند و بعضی هم آن را در غذا‌ها می‌ریزند. شما برای درست کردن انواع سوپ، آش، خورش و دمپخت و کته می‌توانید از این عصاره مغذی استفاده کنید.

رمز و راز تهیه ترشی‌های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذا‌های ما ایرانیان است. اگر می‌خواهید ترشی‌های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

کسرول؛ صبحانه مقوی برای خانه‌های شلوغ

کسرول صبحانه یک خوراکی مقوی تهیه شده با تخم مرغ، سیب زمینی، دو نوع پنیر، کالباس و سبزیجات معطر تازه است. البته مقداری کره و خامه سبک هم در آن ریخته می‌شود تا حسابی غلیظ و غنی شود. البته از کالری آن نترسید، چون این صبحانه برای جمعیت زیاد است و قرار است افراد بسیاری را سیر کند.

طرز تهیه راتا ذرت؛ فینگرفود خوش‌قیافه

راتا به نوعی از فینگر فود گفته میشه که در اون انواع مخلوط‌ها روی یک تکه کوچیک نون قرار میگیرن و معمولا به صورت سرد سرو میشن و، چون خیلی خوش قیافه هستن و از طرفی میشه از قبل حاضر بشن گزینه‌ی مناسبی برای مهمونی‌ها به حساب میان. در این مطلب طرز تهیه راتا ذرت رو براتون آماده کردم که خیلی هم لذیذه.