سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!

اگر دچار سرماخوردگی هستید، سوپ جوجه بهترین نوع سوپ برای شما خواهد بود. اگر اخیرا دچار مشکلات گوارشی مثل تهوع هستید، مرغ پخته برای شما خیلی خوب خواهد بود. استفاده از آب لیمو در این سوپ به خواص درمانی آن بسیار کمک می‌کند.

رول کوفته‌قلقلی پنیری؛ مخصوص مهمانی‌ها

در این مطلب به شما طرز تهیه رول کوفته قلقلی را آموزش می‌دهیم که مناسب مهمانی و دورهمی‌ها می‌باشد. این خوراک خوشمزه را می‌توانید در نان باگت درست کنید و با انواع سس سرو کنید. امیدواریم لذت ببرید.

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذا‌های محبوبی هستند که همراه با فست‌فود‌هایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.

طرز تهیه خیارشور یک روزه!

خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه‌ها پیدا می‌شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذا‌های دیگر سرو می‌شود. به جای اینکه از خیارشور‌های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.

سالاد نودل سبزیجات؛ پیش‌غذای گیاهی خوشمزه

سالاد نودل سبزیجات یک پیش غذای گیاهی است؛ که می‌توانید آن را پخته، نیم پز یا خام سرو کنید. این غذا را می‌توانید همراه با سس‌های مورد علاقه تان نوش جان کنید.

استاک سبزیجات؛ ترکیبی جادویی برای انواع سوپ

استاک سبزیجات یا همان عصاره سبزیجات که از پختن و عصاره گیری از چند نوع سبزی درست می‌شود برای انواع سوپ گیاهی و بسیاری از غذا‌های آبکی استفاده می‌شود. برای درست کردن این عصاره غذایی از حداقل مواد، اما با بهترین ترکیب استفاده می‌شود. شما می‌توانید مقدار زیادی از آن را درست کرده و هر بار در سوپ، خورش و یا حتی پلو استفاده کنید.

انواع شیر گیاهی؛ طرز تهیه و کاربرد‌های آن‌ها

اگر به دلیل آلرژی، گیاهخوار بودن و یا هر دلیل دیگری به دنبال جایگزینی برای شیر گاو هستید، شیر‌های گیاهی مغذی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. شیر گیاهی نه تنها با آجیل بلکه با انواع غلات و دانه‌های روغنی و حتی ترکیبی از آن‌ها هم درست می‌شود. روش درست کردن اکثر آن‌ها ساده و مشابه همدیگر است.

نیمرو با سیب‌زمینی‌شیرین؛ صبحانه‌ای متفاوت

در این مطب به شما طرز تهیه یک کوکو با سیب‌زمینی‌شیرین را آموزش می‌دهیم که به دلیل وجود تخم‌مرغ در آن، یک صبحانه کامل و مقوی است. این نیمرو را می‌توان با آووکادو و خامه ترش سرو کرد. امیدواریم لذت ببرید.

طرز تهیه رول سیب‌زمینی پنیری با بورانی اسفناج

در این مطلب به شما طرز تهیه رول سیب‌زمینی پنیری با بورانی اسفناج را آموزش میدهیم. این پیش غذا به دلیل وجود گوشت در آن مناسب میهمانی‌ها و جشن‌ها می‌باشد. اگر از عاشقان پنیر هستید طرز تهیه این رول سیب‌زمینی خوشمزه را از دست ندهید.

انواع ترشی و دانستنی‌هایی درباره‌ی آن

ترشی انداختن به منظور استفاده از میوه‌ها و سبزیجات در سایر فصل‌های سال و یا استفاده از آن‌ها به نحوی دیگر است. انواع ترشی با میوه و سبزیجات مختلف هر فصل درست می‌شود. بعضی از ترشی‌ها تکنیک‌های خاصی برای درست کردن دارند و بعضی را باید با مواد بخصوصی طعم‌دار کرد.

سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست می‌چسبه!

سالاد‌ها میتونن یه وعده غذایی کامل و در عین حال مفید و خوشمزه باشن فقط کافیه تا بدونیم از چه موادی داخلشون استفاده کنیم تا ارزش غذاییشون کامل باشه. این سالاد هم جز سالاد‌های فوق العاده خوشمزه و در عین حال مقویه که امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

طرز تهیه لاته کدو معطر با دارچین و زنجبیل

احتمالا یک بار هم که شده تجربه نوشیدن چای لاته را داشته‌اید، اما لاته کدو چطور؟ این لاته با پوره کدو، شیر نارگیل و قهوه آماده می‌شود و دارچین و زنجبیل هم به آن طعم می‌دهد. این لاته کدو بسیار معطر و پر کافئین است و شما را سرحال می‌آورد و برای ورزشکاران هم به عنوان یک میان وعده عصرانه عالی است.

انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید

فکر کردن به اینکه فصل پاییز زمان برداشت میوه‌های همچون انار و پرتقال و سبزیجاتی مثل کدو حلوایی، شلغم، چغندر و کلم است، شما را تشویق می‌کند تا سوپ‌های پاییزی مورد علاقه‌تان را بپزید. ما لیستی از سوپ‌های خوش‌طعم این فصل را برای شما تهیه کرده‌ایم، در ادامه با ما همراه باشید.

کدو سبز برشته در فر با طعم لیمو و پنیر پارمزان

کدو سبز برشته در فر یکی از سبزیجات بغل بشقابی خوشمزه است. این یکی با طعم سیر و لیمو به همراه پنیر پارمزان در فر برشته می‌شود. این بغل بشقابی برای سرو کردن با اغلب غذا‌ها توصیه می‌شود. همچنین می‌توان از آن به عنوان یک میان وعده استفاده کرد.

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

سیب‌زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفره‌های ما می‌باشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.

سوپ ذرت غلیظ و خامه‌ای با دو رنگ متفاوت

سوپ ذرت یکی از آن سوپ‌های خوشمزه با بافتی زیباست که برای کسانی خوب است که عاشق سوپ‌های غلیظ و خامه‌ای هستند. این سوپ از نوع کاملا گیاهی و بدون گوشت است که هر کسی آن را خواهد پسندید. برای اینکه یک خلوت دل انگیز پاییزی با غذایی گرم داشته باشید، یک قابلمه سوپ ذرت به شما همان چیزی را می‌دهد که می‌خواهید.

طرز تهیه اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر فقط در عرض ۲ دقیقه آماده خوردن است و همان مزه اسکرامبل معمولی را دارد. این مدل از صبحانه برای آغاز روز‌های کاری خیلی خوب است. این اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر را هم می‌توان ساندویچ کرد و هم در بشقاب قرار داد و با نان تست سرو کرد.

دستور پخت ۶ نان فوق العاده

در این مطلب به طرز تهیه ۶ نوع نان که هر کدام می‌تواند صبحانه‌ای خوشمزه و عصرانه‌ای انرژی بخش باشد می‌پردازیم.

کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

کباب میگو به ساده‌ترین روش درست می‌شود. میگو در یک سس مخصوص با چهار ماده تشکیل دهنده فقط به مدت ۳۰ دقیقه خوابانده می‌شود سپس گریل می‌شود. این کباب میگو با وجود آسانی طعم فوق العاده‌ای دارد.

۲۰ صبحانه گرم و سریع

‌می‌گویند صبحانه را خودت بخور، نهارت را با دوستت و شامت را با دشمن. خب حالا که وقتتان کم است و می‌خواهید در یک فرصت کوتاه، یک وعده صبحانه مفصل وپرانرژی آماده کنید، به روش تهیه این صبحانه‌های سریع نگاهی بیندازید. شاید به دردتان خورد.

سبزیجات را چگونه در فر برشته کنیم؟

سبزیجات برشته بهترین روش برای استفاده از سبزیجات به صورت پخته است. وقتی که آن‌ها را برشته می‌کنید، طعم آن‌ها عمیق و خوشمزه می‌شود و بافت عالی را به ما می‌دهند. سبزیجات برشته هم می‌توانند بغل بشقابی خوبی باشند و هم به تنهایی یک ناهار کامل را تشکیل می‌دهند.

نان سیر داریم؛ هم با کره هم با پنیر

برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و می‌توانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمی‌توان آن‌ها را حذف کرد، چون بدون آن‌ها ناهار شما بی معنی خواهد بود. بعضی از ما غذای تند را ترجیح می‌دهیم پس هیچ مانعی برای افزودن مقدار متناسبی از فلفل به این نان وجود ندارد.